.


Lifeform
Gerdrupvej 236
DK 4230 Skælskør
Tlf 0045 58386000
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">
KONTAKT OS

Kom og besøg butikken Lifeform
Vi holder åben hver tors- og fredag kl 10-16
Lørdag kl 10-14
Desuden har vi åben efter aftale
Tlf 58386000
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Kom og besøg Lifeforms showroom.
Vi holder vores showroom åben efter aftale fra mandag til fredag fra kl. 9 - 16
Send os en Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.med navn, tlf, dato og tidspunkt for jeres besøg.
I vores showroom finder du et stort udvalg fra vores leverandørs inde- & ude kollektioner.
Vi er her til at rådgive og give inspiration til de nye sæsoner.


Lifeform

Lifeform er en dansk distributør- og agenturvirksomhed, som blev grundlagt i 2003. Ejes af Henrik Bach Eisensee og Tommy Bach Eisensee. Lifeform formidler et bredt udvalg af inde- og udemøbler på det Nordiske marked. Vi har et større showroom nær Skælskør, der også fungere som butik ved private henvendelser fra områder, hvor der ikke er forhandlere af produkter fra Lifeforms portefølje.

Om Os
Brødrene Eisensee fik for små 12 år siden første gang øjnene op for de Belgiske udemøbler fra Royal Botania på møbelmessen i Paris Maison&Objet. Møblerne fra Royal Botania adskilte sig fra de gængse mærker ved dyrkelsen af arkitektonisk, tidløst design i en meget høj kvalitet. Begge brødre var ikke i tvivl og derfra gik det hurtigt med etableringen af Lifeform agentur, som i dag har 12 forskellige leverandører. Alle leverandører er fra mellemeuropa - Belgien, Holland, Tyskland, Østrig og Italien. Indenfor de sidste par år har Lifeform udvidet yderligere med indendørs møbler. 

Til udelivet finder du hos Lifeform terrassevarmere, parasoller og sejl, udendørs køkken, dørmåtter, udendørs bioethanol pejse og alt indenfor havemøbler som borde, stole, loungesæt, solvogne og havehynder. Vores havemøbler er repræsenteret fra belgiske Royal Botania og FueraDentro fra Holland. De unikke parasoller&sejl er fra belgiske Umbrosa. Indu+ udekøkken med induktion er fra Belgien. Terrasse varmerne er fra Moonich i Tyskland og EcoSmart bioethanolpejse er oprindelig en australsk producent og har lager i Tyskland hos Moonich. 

Af indendørsmøbler har vi 2 møbelproducenter Ghyzcy Design Møbler fra Holland og Saba Italia, som producerer sofaer og borde. Fra Saluc i Belgien (med produktionen af de verdensberømte billardkugler). De har designet og produceret et Fusiontables, som er et kombineret pool/spisebord. EcoSmart bioethanolpejse har også indendørsmodeller. RiZZ, som er vores hollandske leverandør af kvalitetsdørmåtter, har udvidet sin dørmåttekollektion og netop lanceret en eksklusiv Entré serie. Her findes en komplet serie af forskellige knager, paraplyholder, spejl og dørmåtter.   


HVOR KAN MAN KØBE VORES PRODUKTER?
Hvis du ønsker at købe vores ting, har vi forhandlere rundt omkring i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Klik ind på vores forhandlerliste. Her kan du finde en forhandler tæt, hvor du bor. 

HVOR KAN MAN SE DE FLESTE AF LIFEFORMS KOLLEKTIONER?
Du er altid velkommen til at komme forbi og se vores kollektioner fra vores 12 leverandører uanset om du er forhandler, køber, indretningsarkitet, er fra kontraktmarkedet.

Vis stort kort
DOWNLOAD DK

Blog de seneste nyheder2

Gerdrupvej 236 | 4230 Skælskør | Tlf : +45 58 38 60 00 | CVR : 26 91 07 81 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.